חיפושדלג על חיפוש
בר עליוןדלג על בר עליון
תוכן מרכזי בעמודדלג על תוכן מרכזי בעמוד

סחוק במדאק (יבש)

כמות:150-200 גרם
זמן: שעה
דרגת קושי: בינוני
הסחוק מוסיף טעם וחריפות למטבלים ומאכלים מתאים עם חילבה, עגבניות מרוסקות,שמנת, מטיט, וכו'

רכיבים:
50 גרם שאטה (פלפלים חריפים אדומים) – בּיסבס 
1 חבילת כוסבארה (מגידול מיוחד ללא תולעים) כ50 גרם
1 ראש שום (גדול) כ-60 גרם
3 כפות מלח בישול

אופן ההכנה:
1. נקו ושטפו היטב את השאטה. 
2. שטפו היטב את הכוסבארה וקטמו את הגבעולים העבים.
3. קלפו את השום וחצו את שיני השום לחצאים.
4. טחנו את כל הרכיבים במדאק. 
ניתן לערבל הכל בבלנדר (במקרה הצורך להוסיף מעט מים) אבל אינו דומה....
5. אחסנו בצנצנות זכוכית אטומות בקרור.

יצירת קשר
עבור לתוכן העמוד