חיפושדלג על חיפוש
בר עליוןדלג על בר עליון
תוכן מרכזי בעמודדלג על תוכן מרכזי בעמוד

פיתות (מלוג'ה- בגריל)

דרגת קושי: קל, בינוני
זמן הכנה 15 דקות

רכיבים: (כמות: 14 פיתות)

1 ק"ג קמח מלא 70% (אפשרי קמח לבן)
1 כף מלח בישול
½ 2 כפות סוכר 
½ 2 כפות שמרים יבשים 
½ 3 כוסות מים חמימים 

אופן ההכנה:

1. נפו את הקמח לקערה גדולה, הוסיפו את שאר החומרים, הקפידו שלא יהיה מגע בין המלח לשמרים, לושו עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
2. כסו את הבצק במגבת והשהו בפינה חמימה להתפחה כשעה.
3. חממו את הגריל עד שמגיע לרתיחה, אם יש צורך, שמנו מעט את הגריל בנייר מגבת טבול במעט שמן למניעת הדבקה.
4. הרטיבו את הידים וקירצו עיגולים, שיטחו ביד את הבצק לצורת פיתה עגולה ושימו בגריל, משכו את הפיתה כך שתמלא את שטח הגריל וכסו עם החלק החשמלי העליון של הגריל.
שימו לב זה נאפה מהר!

יצירת קשר
עבור לתוכן העמוד