חיפושדלג על חיפוש
בר עליוןדלג על בר עליון
תוכן מרכזי בעמודדלג על תוכן מרכזי בעמוד

לסיס

רכיבים:

שעועית אדומה  
מים 
מלח 

אופן ההכנה:
1. בררו ונקו את השעועית, הכניסו לסיר את השעועית, הוסיפו הרבה מים ומעט מלח, ובשלו עד שהשעועית מתרככת. במידת הצורך הוסיפו מים שלא ישרף, וערבבו מידי פעם למניעת הדבקות.
2. שימו על הפלטה לפני כניסת שבת (שיהיה חם יד סולדת)
ניתן להוסיף ביצים קשות לתוך תבשיל השעועית.

יצירת קשר
עבור לתוכן העמוד