חיפושדלג על חיפוש
בר עליוןדלג על בר עליון
תוכן מרכזי בעמודדלג על תוכן מרכזי בעמוד

עתר

העתר מוגש בנפרד ולא מערבבים אותו עם שאר הג'עלה

רכיבים:

200 גרם עתר
מים

אופן ההכנה:

1. בררו ונקו את העתר.
2. השרו את העתר במים לכל הפחות במשך 4 שעות.
3. הוציאו מהמים, סננו, אך השאירו אותם רטובים בקערה לעוד כמה שעות עד שיתרככו. מידי פעם הפכו וגלגלו אותם כדי שלא יתייבשו.
4. שפכו את העתר על מגבת וייבשו אותם מהנוזלים.
5. חממו מחבת על אש גבוהה וכשהיא חמה מאד שימו את העתר והנמיכו מעט את האש, המשיכו לקלות על אש בינונית עם או בלי מלח לפי הטעם [זהירות העתר קופץ!]

יצירת קשר
עבור לתוכן העמוד