צור קשרדלג על צור קשר
חיפושדלג על חיפוש
תוכן מרכזי בעמודדלג על תוכן מרכזי בעמוד
חוואיג' לקפה
סבתא י. יצחק תחי'
כמות: 160 גרם
זמן הכנה: כחצי שעה
דרגת קושי:מדק קשה,מטחנה קל,
רכיבים:
100גרם זנג'ביל שלם
40 גרם קינמון (קרפה) שלם
10 גרם הל שלם
10 גרם זיר (ציפורן) שלם
אופן ההכנה:
1. בררו ונקו את הרכיבים, הכניסו למדאק (אפשרי גם במטחנת קפה) וטחנו את כל הרכיבים ביחד (ניתן לטחון כל סוג בנפרד ואח"כ לערבב את כולם יחד)
לשמירת הטריות – לשמור בהקפאה בצנצנות זכוכית אטומות.
למניעת התפזרות החומרים ניתן לכסות את המדאק בשקית נילון.
מתאים ביחד עם : לקפה שחור, תה, קישר, מים רותחים ויש שמוסיפים גם לקפה נמס עם חלב.