חיפושדלג על חיפוש
בר עליוןדלג על בר עליון
תוכן מרכזי בעמודדלג על תוכן מרכזי בעמוד

הריש

ההריס הינו פרווה, ניתן לאוכלו בתוספת סמנה (חלבי) או כתוספת למרק תימני (בשרי)

רכיבים:

2.5 כוסות מים
1 כפית מלח
1 כוס בורגול גס
2 כוסות סולת

אופן ההכנה:

1. בררו ונקו היטב את הבורגול, הכניסו למסננת דקה ושטפו.
2. צקו את המים לתוך סיר הוסיפו את המלח והביאו לרתיחה. הוסיפו את הבורגול למים הרותחים, ערבבו והשאירו להתבשל על אש נמוכה -20 דקות.
3. בדקו את הסולת, הוסיפו לסיר ובחשו, הפכו בעזרת כף מעץ את ההריש, הניחו להתבשל כ-10 דקות נוספות עד שההריש מבושל היטב (כמעט נשרף ונדבק בתחתית הסיר)

יצירת קשר
עבור לתוכן העמוד