חיפושדלג על חיפוש
בר עליוןדלג על בר עליון
תוכן מרכזי בעמודדלג על תוכן מרכזי בעמוד

דובדבנים

מסוכרים (ללא חרצנים):
לחצות אחדים למדגם (כ10%-) ולבדוק אם יש תולעת. אם נמצאה נגיעות, יש לחצות את כולם ולבודקם מבפנים.

בסירופ: תוצרת אירופה: מתוקים - לפתוח כל אחד ולבדוק. חמוצים בדרך כלל נקיים.  תוצרת ארה”ב: בחזקת נקי.

מיובשים עם החרצן (מצומקים): בדיקתם קשה ועדיף לא להשתמש.

מיובשים (ללא חרצן): תוצרת ארה”ב בלבד. בחזקת נקיים.
יצירת קשר
עבור לתוכן העמוד